2 nieuwe filmpjes
08 September 2013 | Namibië, Tsumkwe
De 'wood-gas-stove: http://www.youtube.com/watch?v=KcaECbEfxy4
13 September 2013 - 23:15
Nico Janse:
13 september en nog 2 dagen en dan hebben jullie er al weer 2 maanden op zitten wat gaat de tijd toch snel jullie zullen vast al heel veel gezien hebben
zo te zien kunnen jullie ook al goed jagen best handig als er niets voorradig is
ik hoop nog veel te zien van de mooie natuur en dieren foto,s filmpjes
heel veel groeten van nico en ma -
14 September 2013 - 13:47
Maggie:
Tjeempie, gaaf zeg! Lijkt wel of ik naar een uitzending van 'Groeten uit de Rimboe' zit te kijken. Dikke knuffel uit het regenachtige Holland! (Oh, nee. Duitsland, da's waar ook.) -
16 September 2013 - 13:25
Richard En Truus:
Hallo Egbert en Ellen, zo te zien gaat het erg goed daar. Ook al nieuwe vrienden gemaakt in africa met een hele stam san...... erg leuk om te zien, vooral het jagen met Egbert.......... nou wij hebben weer genoten van de leuke filmpjes en ik zou zeggen fietsze en heel veel liefs en groeten uit Hengelo van Richard en Truus. -
16 September 2013 - 22:19
Janneke :
Hoi ellen en egbert!
Heel veel plezier samen in Afrika!
Het is wel stil hoor ellen zonder jou!
Liefs Janneke -
19 September 2013 - 17:14
Herma Altena:
Fascinerend wat jullie allemaal meemaken. Geweldig dat jullie dit doen! -
22 September 2013 - 14:02
Ankie:
Samen met Cora zitten kijken en genoten. Voor Cora eerste keer dat ze keek en die was verrukt!!!
Hier alles ok. Begonnen met afhaalmaaltijden, groot succes!!
Nog veel moois en goeie beenuh!!
Ankie -
23 September 2013 - 13:03
John:
ha ellen en egbert
nog niet opgegeten door de wilde dieren??????
grappig filmpje van egbert met pijl en boog tussen de bushmannetjes
ik dacht dat het winter was ,die kerels lopen allemaal in hun blote kont en egbert niet hoe kan dat???
jullie zijn al een aardig end op weg ,krijgen we in het volgende filmpje al een beetje oerwoud te zien.?
leuk dat we jullie zo kunnen volgen
wij gaan hier alweer aan de bolkbier
groetjes john en ginie -
01 Oktober 2013 - 16:06
Ellen & Egbert CycleAfrica:
Heb ook wel zin aan een bokbiertje met mijn vrienden!