Je bekijkt de reis...

A
Tags: Cycling africa, fietsen in afrika, Senegal, fietsen, wereldfietsen
10 februari 2014 21:28 | Door: nico janse
hallo fietsenmakers
Het is wel vervelend als je vaak lekke banden krijgt , kun je ze nog steeds plakken of heb je ze wel op voorraad in de fiets tas , zeg maar tegen de kinderen die jullie achtervolgen , ik stuur mijn grote broer wel op je af
staan er in de rimboe helemaal geen wegwijzers op paddenstoelen waar je naar toe moet , je kunt wel zandkorreltjes strooien dan kun je de weg weer terug vinden
maar ik hoop dat alles nog goed gaat en kom maar snel deze kant uit fietsen
en koop maar niet te veel in de winkel , want dat kunnen jullie voordragers niet aan
nog veel plezier en de groeten uit bijna groen hengelo de planten komen namelijk al uit de knoppen
groet van nico en ma
12 februari 2014 20:24 | Door: Marloes vd Bijl
Lieve Ellen en Egbert,
Hoe meer ik lees en vooral ook jullie foto's bekijk, hoe meer ik met ietsjepietsje kan voorstellen wat een waanzinnige reis jullie aan het maken zijn!!! Ik ken maar een klein stukje Afrika en herken hoe prachtig het kan zijn, maar ook doodvermoeiend ("candy, candy!!/Money!" etc) het kan zijn. En jullie fietsen dan ook nog! En wat een prachtige slaapplekken onder die reuze bomen. En die kleine geit is stiekem een stukje aan het meefietsen in 1 vd fietstassen, Ellen? Bedankt voor alle prachtige verhalen die ik steeds met veel plezier, maar vooral met veel respect lees!
Liefs Marloes
20 februari 2014 20:59 | Door: Ineke
Hoi Ellen en Egbert,
Wat een avontuur en belevenissen!! Addie en ik volgen met veel genoegen jullie prachtige verhalen en sfeervolle foto's ,we denken aan jullie en we vertellen mensen ,die we hier in Voorschoten ontmoeten over jullie "stoere" tocht!!
Liefs Addie en Ineke
25 februari 2014 10:18 | Door: Erwin
Hallo Egbert en Ellen, Wat een reisverhalen en wat een belevenissen! Afrika is een waanzinnig continent, dat wist ik al ook van andere verhalen die ik her en der heb gehoord. Maar wat jullie ook allemaal meemaken? Niet te filmen (doen jullie toch!). Dochter Nina en vriend zijn ook eens door Ethiopië en Soedan etc. naar Egypte gereisd en hebben een schema gemaakt over de manier hoe je achtervolgende bedelaars van je af moet schudden: niets blijkt te helpen, behalve wanneer Marnix (=vriend van) begon te grommen... (een tip?).
sterkte met fietsen en jullie reis, hartelijke groet, Erwin
27 februari 2014 02:44 | Door: Carl-David Granbäck
Hey guys!
I am now in Gambia, managed to enter on small roads from Senegal and didn't get exit nor entry stamp. But now i have entry stamp from a local police office. Good people over here! I currently stay in an old Swedish radio station - pretty cool.
I saw your comment on my blog. You did the right thing... Enjoy the rest of the desert. I could not find many spokes of the right length in Dakar, but will try to manage with longer ones that I double and twist.
Cheers!
Carl
27 februari 2014 20:50 | Door: ginie
een beetje late reactie,maar we zijn jullie niet vergeten hoor !!!
Hopelijk hebben jullie inmiddels alles gerepareerd en geplakt,kun je daar wel banden kopen ???
Weer hele mooie verhalen,we genieten.
Hier is alles goed en gaat alles z'n gangetje,saai he.
Lieve groetjes John en Ginie
3 maart 2014 10:58 | Door: Richard en Truus
Wel een beetje laat, maar het zijn weer mooie en spanende verhalen en foto's. Wij hopen dat alles verder goed zal verlopen dit laatste deel daar in Afrika.En Egbert, alvast van harte gefeliciteerd met jou verjaardag op 6 maart. Wij drinken wel een biertje of twee.............??? Als jullie weer terug zijn in Hengelo. Veel fiets genoegen en de groeten uit Hengelo.
Richard en Truus.
3 maart 2014 13:16 | Door: Miriam te Riele en inge merits
Ha Elllen en Egbert,
Wij zitten gezellig samen koffie te drinken bij Miriam thuis en oude herinneringen op te halen!
Miriam geniet voornamelijk van jullie sprankelende ogen omdat jullie zo ontzettend genieten.
Blijf lekker doorfietsen en geniet. Vandaag nog even jullie schoonzoon gesproken over zijn reisje met Christel naar Parijs. Wat is het toch een leukerd. Miriam en ik hebben groot ontzag voor jullie avonturiersgeest. Nog een goede reis verder en groetjes uit Almelo. Miriam en Inge
4 maart 2014 12:39 | Door: Ankie
Ha Trapleu,
De zuidenwind brengt nog steeds mooie verhalen over onverbiddelijke landschappen en byciclaire rampspoed(jes). Maar het blijft een genot ze te lezen.
Heel veel succes in jullie vervolg in de grootste zandbak van Afrika. En we gaan duimen dat het materiaal jullie niet meer in de steek laat.
Voor Egebert een driewerf HOERA, HOERA, HOERA
Tot gauw lees!!